این ویژگی ها می توانند در بهبود علائم عفونت ها و التهابات کمک کنند.
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.
در پایان با اندازه گیری قند خون ناشتا در این دو دسته نشان داده شد که اختلافی بین قند خون گروهی که عسل مصرف کرده بودند و گروهی که عسل مصرف نکردند وجود نداشت.
عسل از دیرباز به عنوان یک آنتیبیوتیک موضعی توسط پزشکان طب سنتی و گیاهی مورد استفاده قرار میگرفتهاست.[۴۰][۴۱] اثرات ضد باکتریایی عسل، برای نخستین بار توسط دانشمند هلندی «برناردوس آدریانوس ون کتل» در سال ۱۸۹۲ نشان داده شد.[۴۲][۴۳] از آن زمان، مطالعات متعدد نشان دادهاست که عسل دارای فعالیت ضد باکتریایی گستردهای در برابر باکتریهای گرم مثبت و گرم منفی است اما این ویژگی، میان انواع عسلهای مختلف بهطور گستردهای متفاوت است.
کتاب مذهبی یهودیان از سرزمین موعود چنین یاد میکند که در آن نهرهایی از عسل و شیر جاری است.
[۴۴][۴۵][۴۶][۴۷] با توجه به تکثیر باکتریهای مقاوم به آنتیبیوتیک در چند دهه اخیر، علاقه مجددی به پژوهش در مورد ویژگیهای ضد باکتریایی عسل افزایش یافتهاست.[۴۸] اجزای یافتشده عسل website در پژوهشهای اولیه برای استفاده بالقوه بهعنوان آنتیبیوتیک، شامل متیلگلیوکسال، هیدروژن پراکسید و رویالیسین (یا دفنسین-۱) است.[۴۹][۵۰]
بیشتر ما میدانیم که ایجاد سرطان یک فرآیند چند مرحلهای و چند عاملی است و نمیتواند برای آن یک علت واحد تعریف کرد بعضی از این عوامل عبارتند از وضعیت ایمنی پایین، عفونت مزمن، التهاب مزمن، چاقی و البته سبک زندگی و رژیم غذایی
آنتی اکسیدان ها: عسل دارای آنتی اکسیدان های طبیعی مانند فنولیک ها و فلاونوئیدها است که از آسیب های اکسیدی بدن محافظت می کنند.
گذشت مدتی میتواند در قسمتهای داخلی هم رشد نماید.[۱۷] در واقع باید دانست که هر بار که حیوان کوچکی مانند موش یا حشره وارد کندو میشود، توسط زنبورهایی که نمیتوانند آن را به بیرون حمل کنند با نیش کشته میشود.
عسل، یکی از قدیمی ترین و ارزشمندترین مواد طبیعی تولیدی است که تاریخچه ای حافل از استفاده انسان از آن دارد. این ماده گرانبها توسط زنبورها از شهد گلها جمع آوری می شود و به عنوان یک شیرینی طبیعی و مفید شناخته می شود.
اگر عسل تمامی فاکتورهای بالا را با موفقیت پاس کرد به آن عسل طبیعی باکیفیت گفته میشود.
استفاده از عسل طبیعی به عنوان یک روش طبیعی برای درمان عفونت لثه می تواند بسیار موثر باشد.
عسل، یکی از قویترین مهارکنندهها بر ضد التهابات گوارشی و زخمهای معدهای است که توسط باکتری به وجود آمده اند.
در اساطیر و طب عامیانه، عسل هم بهصورت خوراکی و هم موضعی برای درمان بیماریهای مختلف از جمله ناراحتیهای معده، زخمها، زخمهای پوستی و سوختگیهای پوستی توسط یونانیان و مصریان باستان و در طب سنتی چینی و آیورودا استفاده میشد.[۶۷]